Brunch bij Soep & Zoet

on

Ik werd door de lieftallige Kelsey (kes who else) uitgenodigd om met haar te gaan brunchen in de Soep & Zoet te Sint-Niklaas.

Ze had me gevraagd om naar Sint-Niklaas te komen om samen foto’s te maken voor de webshop van de winkel ‘Blue sky’ van Sarah Nys. Het leek haar dan de perfecte kans om mij één van de hotspots van Sint-Niklaas te leren kennen.

Niet alleen het eten is daar zo lekker maar het concept is  goed uitgedacht. Je kan online heel makkelijk reserveren. Eenmaal je op je plaats zit is er een menu, een blokje met papier en bestek aanwezig. Op dat papier staat er een klein plannetje van de tafels, een lijst voor de drank en een lijst voor het eten die je zelf mag invullen. Eenmaal dit volledig is ingevuld, geef je dit af aan de bar.

Wij kozen voor de  ‘sharing is caring’ formule. Daarbij mag je per twee personen, drie verschillende gerechten kiezen voor een mooie prijs van 25 euro. Wij kozen de hollebeekhoeve yoghurt, de brunchwafel en de american pancakes.

Hiernaast namen we om te drinken ook elk een huisbereide pink detox met bosvruchten, limoen en munt.

Omdat ik zo impressed was van het lekkere eten wou ik heel snel nog eens terug gaan. Door het posten van mijn youtube video, kreeg ik direct respons dat mensen ook graag wouden gaan. Zo vond ik snel iemand om nog eens mee te gaan, deze keer ging ik brunchen met Lauren Rogiers.

We gingen weer voor de formule ‘Sharing is caring’. We kozen er voor om elk een gerechtje te kiezen en de derde dan te delen. Lauren koos voor het gegrild bananenbrood en ik voor de brunchwafel. Als derde aanvullende gerecht kozen we de american pancakes. Om te drinken wou ik eens iets anders proberen en ging ik voor de huisbereide ice-tea.

Niet alles ziet er enkel fotogeniek uit maar het is super lekker en valt heel goed mee van prijs. Ik ga zeker nog eens terug! (LINK)

Zijn jullie al ooit eens naar Soep & Zoet geweest? Kennen jullie andere top brunch adresjes? Let me know!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. inemiene schreef:

    Oh wow, dit ziet er fantastisch uit! Zo’n leuk concept! Hopelijk ben ik snel eens in Sint-Niklaas 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s