LIFESTYLE I Back to school

Volgende maandag begin aan een nieuwe opleiding, namelijk schoonheidsspecialiste. Voor dit nieuwe hoofdstuk te starten wou ik toch enkele leuke en handige ‘back to school’ hebbedingetjes

Al deze hebbedingetjes heb ik gevonden in de HEMA te Gent. Ze hebben daar veel leuke en mooie gadgets die bovendien laag zijn van prijs.

 

Fluostiften in elke kleur. Hier kan je nooit iets mis mee doen. Ik werk in men notities graag met veel kleurtjes om duidelijkheid te scheppen. Ik geraak ook altijd fluostiften doorheen het jaar kwijt dus nu was het een perfect moment om weer eens alle kleuren aan te schaffen. Daarbij zijn deze fluostiften ook gemakkelijk hanteerbaar.

1 fluostift – 0,95 €

Stylo’s, je kan er nooit teveel hebben. Door één of andere bijzondere reden verdwijnen deze ook altijd. Deze stylo’s zijn mijn favorieten, je kan ze in elke kleur aanschaffen en ze schrijven heel vlot. Ik schafte ze aan in het roze, donker blauw en goud.

1 roze of blauwe stylo – 0,95 €

 2 gouden stylo’s samen – 4,00 €

Deze kon ik niet laten liggen. Ik ben er nog niet aan uit voor wat ik ze best gebruik maar ze zijn zo ‘adorable’. Paperclips in de vorm van een strikje in het goud, echt iets voor mij. Ik ben er helemaal weg van. 

Doosje paperclips – 1,75 €

Het leek me handig om een simpele documentenmap bij de hand te hebben om losse bladeren te bewaren. Zo vermijd ik de typische ezelsoren. Deze kan ik makkelijk in men tas meenemen omdat het heel dun is en dus niet veel plaats inneemt.

Set van 2 documentenmappen – 3,25 €

Post-its in de vorm van pijlen. Voor mij is visualisatie in men cursus en notities heel belangrijk. Deze pijlen kunnen mij helpen om duidelijkheid te scheppen.

Hetgeen waar ik zeker naar opzoek was, was een mooi en praktisch notitieboekje. Toen ik deze zag liggen was ik meteen verkocht. Het is een simpel boekje in het wit met een deel aan de voorkant in het goud. Het is een dik boek dus kan ik er zeker lang mee verder. Het formaat is bovendien ook heel praktisch om overal mee te nemen.

Notitieboek A5 – 4,50€

Wat vinden jullie zoal een must bij het nieuwe schooljaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s